Boudewijn Bugter

Boudewijn Bugter

Boudewijn Bugter (1978) is innovatieadviseur en directeur bij theRevolution, het bureau dat hij bijna tien jaar geleden startte. Hij ontdekte in twintig jaar advieswerk in bedrijfsleven en vooral (semi-)overheid zijn roeping: werken aan een maatschappij waarin iedereen mee kan doen.

Vanuit die drive helpt Boudewijn publieke professionals om anders te kijken, denken en werken in maatschappelijke vraagstukken en publieke dienstverlening. Publieke professionals die de verstoorde relaties willen herstellen met mensen die hulp nodig hebben, vinden hem onvoorwaardelijk aan hun zijde.

Samen met zijn collega’s van theRevolution ondersteunt hij met onderzoek, strategie en ontwerp van innovaties. Maar het meest effectief is samen experimenteren en kijken wat werkt. En daarna begeleidt hij je bij de integratie van innovaties, en alle veranderingen daaruit volgen. Oftewel: samen werken aan resultaat op korte én op lange termijn. Boudewijn blijft betrokken tot het afgesproken eindpunt is bereikt, en jij weer verder kan. Hij is thuis in verschillende thema’s en terreinen, maar werkt het meest in het sociaal domein, in zorg en welzijn, en in het onderwijs.

Hij schreef de boeken Werken met profielen en persona’s. Het goede van hokjesdenken (2018, met co-auteur Natanja de Bruin) en Social Service Design (2022).

Foto door Marieke Odekerken.


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Boudewijn Bugter geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Boudewijn Bugter op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden