Paul Hillesum

Paul Hillesum

Paul Hillesum (creative director en strategy director) begint zijn carrière als stagiair bij reclamebureau D’Arcy op de afdeling strategie. Tijdens zijn stage wordt hij steeds meer getrokken naar en betrokken bij de creatieve afdeling. Na de afronding van zijn studie HBO Communicatie besluit hij dan ook een opleiding voor reclamecreatieven te gaan volgen bij de School voor Commerciële Communicatie. Hier leert hij de eerste beginselen van conceptdenken, merkstrategie, art direction en copywriting. Vervolgens gaat hij aan de slag als copywriter bij Publicis Dialog, gevolgd door N=5, Fitzroy, KOEN en Publicis.

In 2015 start Paul samen met Amber Franssen z’n eigen storytellingbureau Truman. In 2016 verschijnt het bekroonde boek True Storytelling (3e plek PIM Marketing Literatuurprijs), dat hij samen met Amber schrijft. Een boek over het belang van geloofwaardigheid in marketing en (merk) communicatie.


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Paul Hillesum geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Paul Hillesum op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden