Rick Willemsen

Rick Willemsen

Rick Willemsen (1965) is bijna 25 jaar team- en leiderschapscoach, trainer, facilitator en schrijver. Het trainersvak leert hij bij (Boertien) Vergouwen Overduin, waar hij ook een aantal jaar partner is. Zijn motto is ‘Leren verrijkt organisaties!’ en hij heeft sinds 2016 zijn eigen bedrijf Yelllow, label for learning & leadership (www.yelllow.nl). Hij richt zich vooral op persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling.

Met zijn boek over authentiek leiderschap Echte leiders in echte organisaties (in 2011 genomineerd voor Managementboek van het Jaar) en zijn boek PITCH! (2014) inspireert hij mensen bij het vinden van hun eigen koers en authenticiteit.

In de periode 2016-2020 specialiseert hij zich verder in familie- en organisatie-opstellingen bij Phoenix Opleidingen en het Bert Hellinger Instituut. Aan de hand van het levens- of organisatieverhaal leert hij zijn deelnemers patronen en thema’s op een effectieve manier te duiden en deze bespreekbaar te maken. Met een systemische blik, een opstelling en het kiezen van waarden, met altijd als doel je bewust te maken van je persoonlijk leiderschap of lidmaatschap van een groep.

Publieke waarden: Vrijheid, Gezondheid en Geluk

Professionele waarden: Creativiteit, Professionaliteit en Ondernemend

Persoonlijke waarden: Liefde, Authenticiteit en Ambitie


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Rick Willemsen geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Rick Willemsen op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden