Stefanie Jansen

Stefanie Jansen

Stefanie Jansen is mede oprichter van TheCoCreators, een initiatief dat zich richt op het verspreiden van kennis over cocreatie en het begeleiden van cocreatieprojecten.

Stefanie Jansen is tijdens haar studie psychologie en als projectleider en manager bij marktonderzoeksbureau IPM KidWise getraind in zowel het opzetten, uitvoeren en interpreteren van kwalitatief en kwantitatief onderzoek als het naar boven halen van ‘consumer insights’. Hoewel allround geschoold ligt haar doelgroepspecialisme (en overigens ook haar hart) al sinds 2000 op het gebied van kinderen, jongeren en gezinnen. Sinds 2007 heeft Stefanie zich als ZZP-er gespecialiseerd in het vertalen van consumer insight naar relevanten concepten in cocreatie met de doelgroep. In 2012 heeft Stefanie samen met Maarten Pieters TheCoCreators opgericht. TheCoCreators richt zich op het verspreiden van kennis over cocreatie en het opleiden van interne CoCreators binnen bedrijven. Daarnaast zijn TheCoCreators in te huren voor de begeleiding van cocreatieprojecten.


Op dit moment zijn er van deze auteur geen titels leverbaar.


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Stefanie Jansen geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Stefanie Jansen op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden