Bundel: Web Development Library - Starter

Bundel: Web Development Library - Starter

HTML5, CSS3 en JavaScript

Uitvoering
Bundel (folio), 848 pagina's
ISBN
7770000000001
Gepubliceerd
2016
€ 83,97
niet meer leverbaar

De drie boeken JavaScript, HTML5 en CSS3, tezamen nu tijdelijk zeer aantrekkelijk geprijsd! Deze delen van de serie Web Development Library bieden een stevige basis voor het vormgeven van webpagina’s. Met behulp van voorbeelden en oefeningen ontwikkelt u zich met speels gemak tot een gevorderde webdesigner.

 • Web Development Library: CSS3: in dit boek gaan de auteurs uitgebreid in op de mogelijkheden die zijn vastgelegd in CSS3 en alles wat daarbij hoort. Met behulp van voorbeelden en oefeningen ontwikkelt u zich tot een gevorderde webdesigner.
 • Web Development Library: HTML5: met dit boek kunt u aan de slag met HTML5. De auteurs gaan uitgebreid in op de nieuwe afspraken die zijn vastgelegd in HTML5. Met behulp van voorbeelden en oefeningen ontwikkelt u zich tot een gevorderde webdesigner.
 • Web Development Library: Javascript 2e editie: JavaScript is de scripttaal die interactiviteit in webbrowsers mogelijk maakt. De auteur gaat uitgebreid in op taalconstructies, opdrachten en de vele mogelijkheden die deze flexibele programmeertaal biedt. Met behulp van voorbeelden en oefeningen ontwikkelt u zich tot een gevorderde JavaScript-programmeur.

Website: http://www.webdevelopmentlibrary.nl

Wis filter
 • Peter Kassenaar

  Peter Kassenaar

  Peter Kassenaar is auteur van vele boeken over algemeen pc-gebruik programmeertalen en internettechnieken. Hij is gespecialiseerd in frontend-tools -frameworks en -toepassingen. Op dit moment werkt Peter als Senior Frontend Developer en consultant in...
  Kassenaar K
 • Peter Doolaard

  Peter Doolaard is front-enddeveloper en werkt aan projecten voor overheid en bedrijfsleven. Zijn specialiteiten zijn CSS en toegankelijkheid. In 2004 verscheen zijn eerste boek over webdevelopment en als co-auteur heeft hij meegewerkt aan diverse boeken...
  Doolaard D

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Bundel: Web Development Library - Starter hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over html5 op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...