Bundel: Web Development Library - Starter

Bundel: Web Development Library - Starter

HTML5, CSS3 en JavaScript

Uitvoering
Bundel (folio), 848 pagina's
ISBN
7770000000001
Gepubliceerd
2016
€ 83,97
niet meer leverbaar

De drie boeken JavaScript, HTML5 en CSS3, tezamen nu tijdelijk zeer aantrekkelijk geprijsd! Deze delen van de serie Web Development Library bieden een stevige basis voor het vormgeven van webpagina’s. Met behulp van voorbeelden en oefeningen ontwikkelt u zich met speels gemak tot een gevorderde webdesigner.

 • Web Development Library: CSS3: in dit boek gaan de auteurs uitgebreid in op de mogelijkheden die zijn vastgelegd in CSS3 en alles wat daarbij hoort. Met behulp van voorbeelden en oefeningen ontwikkelt u zich tot een gevorderde webdesigner.
 • Web Development Library: HTML5: met dit boek kunt u aan de slag met HTML5. De auteurs gaan uitgebreid in op de nieuwe afspraken die zijn vastgelegd in HTML5. Met behulp van voorbeelden en oefeningen ontwikkelt u zich tot een gevorderde webdesigner.
 • Web Development Library: Javascript 2e editie: JavaScript is de scripttaal die interactiviteit in webbrowsers mogelijk maakt. De auteur gaat uitgebreid in op taalconstructies, opdrachten en de vele mogelijkheden die deze flexibele programmeertaal biedt. Met behulp van voorbeelden en oefeningen ontwikkelt u zich tot een gevorderde JavaScript-programmeur.

Website: http://www.webdevelopmentlibrary.nl

Downloadbare bestanden
Wis filter
 • Peter Kassenaar

  Peter Kassenaar

  Peter Kassenaar is auteur van vele boeken over algemeen pc-gebruik programmeertalen en internettechnieken. Hij is gespecialiseerd in frond-endtools -frameworks en -toepassingen. Via zijn eigen bedrijf verzorgt hij trainingen op deze gebieden voor bedrijven...
  Kassenaar K
 • Peter Doolaard

  Peter Doolaard is eindredacteur en vormgever bij Van Duuren Media. Hij redigeerde talloze boeken over aan computers gerelateerde onderwerpen en vertoont een bijna ongezonde belangstelling voor alles wat er op dit gebied valt te beleven. Peter Doolaard...
  Doolaard D