Bundel: Illustrator CC 2018 en InDesign CC 2018

Bundel: Illustrator CC 2018 en InDesign CC 2018

Classroom in a book

Uitvoering
Bundel (folio), paperback, kleur, 884 pagina's
ISBN
7770000000005
Gepubliceerd
2020
€ 99,98
niet meer leverbaar

Illustrator (2018) én InDesign (2018) leren met de Classroom in a Book methode? Je kunt de boeken natuurlijk los aanschaffen, maar met deze (tijdelijke leverbare) bundel koop je beide boeken met bijna €50,- korting!

Classroom in a Book® is de populairste serie van hands-on trainingsboeken voor software. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma doet: een officiële training van Adobe, ontwikkeld met hulp van Adobe-productexperts.

Verbreed je kennis over typografie, paginaopmaak en het opbouwen van documenten met behulp van Indesign dankzij de stap-voor-staplessen in dit boek. De voorbeelden uit de dagelijkse praktijk – variërend van een gedrukte flyer tot een interactief PDF-document met formuliervelden – zijn ontwikkeld om de beginnende InDesign-gebruiker via de meest fundamentele naar de krachtigste functies van InDesign te loodsen.

Ontwikkel een solide basis voor succesvol werken met Adobe Illustrator CC aan de hand van praktische projecten, zoals het maken van logo’s, illustraties en posters. Leer actieve vormen en het gereedschap Shaper gebruiken, in combinatie met dynamische symbolen voor een gestroomlijnd ontwerpproces.

 • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
 • Kelly Kordes Anton

  Kelly Kordes Anton schreef en publiceerde tientallen boeken en trainingscursussen over publicatietechnologieën en InDesign waaronder zeven eerdere edities van Adobe InDesign Classroom in a Book. Ze is communicatiemanager voor MillerCoors gevestigd in...
  Kordes Anton K
 • Tina DeJarld

  Tina DeJarld werkte al ver voor InDesign 1.0 in de loopgraven van het ontwerpwerk en is altijd bezig geweest met het overbrengen van ontwerpen op het scherm naar de echte productiewereld. Met de ervaring van zowel hoofd prepress als productieontwerper...
  DeJarld D