Missie & Mindset

Missie & Mindset

Durf anders te denken

Uitvoering
Cd-rom, 100 pagina's
ISBN
9789089651433
Gepubliceerd
2012
€ 7,50
niet meer leverbaar

Het grootste gedeelte van ons denken en doen is onbewust. Zolang we niet bewust worden van de keuzes die we dagelijks maken, zullen we dezelfde resultatenbereiken als altijd. Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg. Iedere dag zijn er letterlijk honderden momenten dat we een keuze kunnen maken. Tenminste als we ons bewustzijn dat we kunnen kiezen.

Missie & Mindset is het eerste luisterboek in de audioreeks Persoonlijk Succes. Dit luisterboek is bedoeld om je te inspireren en bewust te maken van de manier waarop je naar de wereld kijkt. Wanneer je anders naar dingen durft te kijken, zul je anders gaan denken. Je denken bepaalt de mate waarin je actie onderneemt en de actie die je onderneemt is bepalend voor je uiteindelijke resultaat.

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Bart van den Belt

    Bart van den Belt (op dit moment geen actieve boeken)

    Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Academy. Hij verzorgt seminars en trainingen over (online) marketing sales en ondernemerschap. In 2014 werd hij uitgeroepen tot Freelancer of the Year. Hij is auteur van de bestseller Fluitend veranderen...
    Belt B

Meer weten over ? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Missie & Mindset over en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...