Energy Boost voor jezelf, je team en je organisatie

Energy Boost voor jezelf, je team en je organisatie

Presteren omdat je er zin in hebt

Uitvoering
Boek, 194 pagina's
ISBN
9789089653734
Gepubliceerd
2017
€ 32,50

Wat doet u als de prestatielat fors hoger wordt gelegd en de omstandigheden alsmaar zwaarder worden? U geeft plankgas, of u gaat juist op de rem staan. Beide reacties zijn begrijpelijk, maar niet verstandig. Ze leiden namelijk tot fors energieverlies en tot afnemende prestaties. Gemiddeld lekt meer dan de helft van alle menselijke energie weg uit organisaties, zo blijkt uit onderzoek.

Wat kunt u ertegen ondernemen? Heel veel! In dit boek laat Hans van der Loo haarfijn zien wat u kunt doen om energielekken te dichten, bestaande energie beter te benutten en nieuwe energie te creƫren. Zodat u weer presteert omdat u er zin in heeft! Aan de hand van zestien praktische krachtlessen - en inspirerende voorbeelden van Accor Hotels, het Koninklijk Concertgebouworkest, Google, Handelsbanken, Starbucks en tal van andere organisaties - onthult hij hoe u de knop op groen zet. Een boek waarmee u uzelf, uw team en uw organisatie een energy boost geeft!

  • Het vervolg op de bestsellers 'Kus de visie wakker' en 'We hebben er zin in!'.
  • Gebaseerd op de eerste grote energiemeting onder 7.000 werknemers in Nederland.
  • Inclusief gratis e-werkboek, om tot ander gedrag en tot betere prestaties te komen.
Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Hans van der Loo

    Hans van der Loo

    Hans van der Loo is expert op het gebied van visie strategie en gedragsverandering. Als adviseur spreker en publicist werkt hij eraan om mensen en organisaties tot nieuwe hoogten te brengen. Hij is verbonden aan een aantal universiteiten en business schools...
    Loo L