Hard gaan met de beste mensen - Sprout Groeigids

Hard gaan met de beste mensen - Sprout Groeigids

Zo groeien Swapfiets, Bynder en Voys dankzij toptalent

Uitvoering
Paperback, steunkleur, 153 pagina's
Auteur
ISBN
9789089654694
Gepubliceerd
2019
Serie
€ 22,99

Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er aan het eind van de dag even bij doet. Nee, het moet absoluut top of mind zijn. Je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.

De makers van Sprout bieden met Hard gaan met de beste mensen een compacte gids voor ambitieuze ondernemers die sneller willen groeien. Daarvoor putten ze uit praktisch toepasbare wetenschappelijke inzichten en de nieuwste tools en methodes. Maar ook de oprichters van scaleups als Swapfiets, Bynder en Voys leggen uit hoe zij succesvol zijn en blijven door vol in te zetten op een groeispirit in hun bedrijf.

De Sprout Groeigids leert je zo alles wat je moet weten over state of the art recruitment, een rake selectie en een beloning die past bij een groeibedrijf. Je leert met deze gids ook hoe je een groeicultuur cultiveert, hoe je je eigen leiderschap verder ontwikkelt en hoe je de beste teams samenstelt. En vooruit, omdat niet alles rozengeur en maneschijn is, zetten we er ook op in dat je mensen als ware ambassadeurs je bedrijf weer verlaten.

- Voor alle ondernemers die willen schalen op basis van de laatste inzichten, met de nieuwste tools en methodes.

- Met learnings van de oprichters van o.a. Swapfiets, Bynder en Voys.

- Boordevol tips van experts op het gebied van recruitment, assessment, bedrijfscultuur en teambuilding.

De groeigids-serie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de kennis en ervaring van NLGroeit, Erasmus Centre for Entrepreneurship, GoFastForward en EY Innovation.

Wis filter
  • Team Sprout

    Team Sprout

    Startups scaleups en vooruit - de incidentele f ckups ze staan allemaal op de radar van Sprout het ondernemersplatform dat de verhalen achter succesvolle ondernemers vertelt en de lessen van hun mislukkingen deelt. Omdat Sprout gelooft dat vernieuwende...
    Sprout S

Hard gaan met de beste mensen - Sprout Groeigids

VOORWOORD van Hugo de Koning | YoungCapital
INLEIDING Wat je gaat leren
1
HIRING PLAN Mensen vinden is marketing
2
SELECTIE Kies jij beter dan de computer?
3
ONBOARDING Welkom aan boord!
4
CULTUUR Omdat het moet
5
FEEDBACK Vrij en eerlijk
6
BELONEN Het draait niet (alleen) om geld
7
TEAMWORK Samen knallen doe je zo
8
LEIDERSCHAP Follow the leader
9
MISMATCH ‘Sorry, heb je even?’
PARTNERS
MUST-READS
NAWOORD
REGISTER

Meer weten over Algemeen Management? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Hard gaan met de beste mensen - Sprout Groeigids over Algemeen Management en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...