Wendkracht

Wendkracht

Hoe je wendbaar gedrag creëert met professionals en teams

Uitvoering
Flexcover, kleur, 208 pagina's
ISBN
9789089654700
Gepubliceerd
2019
€ 31,99

Veel organisaties weten dat wendbaarheid een onmisbare eigenschap is om succesvol te zijn. Ze richten zich vol goede moed op nieuwe structuren en processen, digitaliseringstrajecten en agile werken. Maar vergeten daarbij iets essentieels: het zijn uiteindelijk de mensen die de wendkracht van je organisatie bepalen.

Wil je van toegevoegde waarde blijven? Dan moet je leren anticiperen op veranderingen: ze zien aankomen, angsten overwinnen en nieuwe wegen kiezen. Kortom, highly adaptive zijn. Dat vraagt een specifieke mindset en ambitie van professionals en teams, dat vraagt wendkracht.

Natascha Wijnen ontwikkelde acht samenhangende krachten om wendbaar gedrag te stimuleren. In dit boek beschrijft ze welke krachten dat zijn en geeft ze concrete tools om er direct mee aan de slag te gaan. Zo draagt Wendkracht bij aan de toekomstbestendigheid van mensen, teams én organisaties!

  • Wat Covey’s De 7 eigenschappen van effectief leiderschap was voor de 20e eeuw, zijn de wendkrachten voor de 21e eeuw.
  • Met een pakket van praktische tools zoals de Wendkrachtscan en het Wendkrachtspel, zodat je er zelf mee aan de slag kunt.
Wis filter
  • Natascha Wijnen

    Natascha Wijnen

    Natascha Wijnen is spreker coach en oprichter van Wendkracht. Zij leidt leiders coaches trainers consultants en veranderaars op om succesvol wendbaarheid te creëren en de Wendkrachtmethodiek in te zetten. Met meer dan 15 jaar ervaring als trainer/coach...
    Wijnen W

Meer weten over Verandermanagement? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Wendkracht over Verandermanagement en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...