Zin in seks! - 3e editie (e-book)

Zin in seks! - 3e editie (e-book)

Zo ontwikkel je een sexy state of mind

Uitvoering
E-Book , 160 pagina's
ISBN
9789089656728
Gepubliceerd
2022
€ 17,99

Heb jij één keer per maand seks, alleen omdat je vindt dat ‘het moet’? Is seks meer een last dan een lust? Je bent niet de enige: zo’n 30 procent van de vrouwen zegt weinig of geen zin in seks te ervaren, zelfs niet in een warme relatie, terwijl daar geen lichamelijke verklaring voor is. Dat kan leiden tot spanningen en twijfels, in je relatie en bij jezelf.

In Zin in seks! legt seksuoloog Ingeborg Timmerman het verband tussen zin in seks en onze persoonlijkheid. Ze ontdekte dat verminderd lustgevoel vaker veroorzaakt wordt door ‘uit balans zijn’ dan bijvoorbeeld door hormonen of een gebrek aan fantasie.

Gelukkig kun je hier wél wat aan doen. In dit boek ga je aan de slag met het persoonlijkheidsmodel ‘de Bloem’ om die balans in jezelf te herstellen. Je volgt daarbij vier herkenbare casussen, geïnspireerd op echte cliënten en veelvoorkomende vrouwenproblemen in de seksuologiepraktijk. Ontdek je sexy state of mind met deze verfrissende en verdiepende visie op zin in seks.

Een positief en praktisch boek voor alle vrouwen die remmingen ervaren in hun seksleven en daar graag vanaf willen - nu in een volledig geactualiseerde editie.

Wis filter
 • Ingeborg Timmerman

  Ingeborg Timmerman

  Ingeborg Timmerman is oprichter van het Seksuologisch Expertise Centrum in Haarlem. Ze heeft ruim 35 jaar ervaring als seksuoloog/ psychotherapeut. Meer dan de helft van haar cliënten heeft last van een seksueel trauma....
  Timmerman T
 • Carlie van Tongeren

  Carlie van Tongeren

  Carlie van Tongeren (1983) is schrijver in de dop sinds ze op haar 7e achter haar moeders typemachine kroop en écht schrijver toen haar eerste boek uitkwam in 2011 (feelgoodroman Pasta & passie uitgeverij Zomer & Keuning). Ze wist altijd al dat ze boeken...
  Tongeren T

Meer weten over Relaties? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Zin in seks! - 3e editie (e-book) over Relaties en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over 44, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...