Nooit meer managen

Nooit meer managen

Waarom een integrator geld bespaart en winst oplevert

Uitvoering
Hardcover, steunkleur , 160 pagina's
ISBN
9789089656988
Gepubliceerd
2023
€ 27,99

Aan je bedrijf werken klinkt veel makkelijker dan het is. Want zeg eens eerlijk: als ondernemer ben je meer in je bedrijf aan het werken en is er nauwelijks tijd of ruimte om aan je bedrijf te werken.

Naarmate je bedrijf groeit, loop je tegen allerlei uitdagingen aan en als je niet oppast, ben je de hele dag brandjes aan het blussen, mailtjes aan het beantwoorden en klanten aan het helpen. Nu lukt het de meeste ondernemers nog wel de uitvoerende taken te delegeren, maar het loslaten van de strategische managementtaken die op hun bord blijven liggen, is een stuk lastiger. Zou het niet fijn zijn als iemand het dagelijks gedoe van je overneemt zodat jij weer toekomt aan wat echt belangrijk voor je is?

Een integrator is zo iemand. In Amerika inmiddels een veelvoorkomende functie. In Nederland nog tamelijk onbekend. Een integrator is een onmisbare partner. Niet de rechterhand van de ondernemer, maar zijn of haar rechterarm. De man of vrouw die strategische managementtaken overneemt, afdelingen met elkaar verbindt, beslissingen voorbereidt.

In Nooit meer managen legt Angélique Piternella stap voor stap uit wat een integrator is, hoe je met hem of haar samenwerkt, hoe je een integrator vindt die bij je past en wat hij of zij je oplevert.

‘Of je bedrijf nu klein of groot is, werken met een integrator biedt meer vrijheid en versnelt de groei.’

Wis filter
  • Angélique Piternella

    Angélique Piternella

    Angélique Piternella is expert op het gebied van Strategic General Management door integrators en COO s in MKB- en KMO-bedrijven. Ze is in Nederland en België de enige opleider en recruiter van gecertificeerde freelance integrators....
    Piternella P

Meer weten over Strategisch management? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Nooit meer managen over Strategisch management en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...