Financiën voor zzp’ers en andere zelfstandig ondernemers - 2024 editie

Financiën voor zzp’ers en andere zelfstandig ondernemers - 2024 editie

Hoe je een financieel gezond bedrijf runt

Uitvoering
Flexcover, zwart-wit , 248 pagina's
Auteur
ISBN
9789089657343
Gepubliceerd
2024
€ 29,99

Zelfstandig ondernemers krijgen te maken met boekhouding, belastingen, verzekeringen, exploitatiebegrotingen en andere financiële zaken. Zaken waar de meeste zzp’ers niet echt warm voor lopen. Ze richten zich liever op hun onderneming en laten de financiën graag over aan hun boekhouder.

Nu hoef je gelukkig geen financieel expert te zijn om een gezond bedrijf te runnen. Maar je moet wel de grote lijnen snappen. Zodat je de juiste vragen stelt, kunt ingrijpen als het mis dreigt te gaan, een volwaardige gesprekspartner van de bank bent, financiële risico’s kunt inschatten en in belangrijke beslissingen ook het financiële aspect weet mee te nemen.

Financiën voor zzp’ers geeft op een toegankelijke en praktische wijze inzicht in alles wat je als zzp’er moet weten om je bedrijf financieel gezond te maken.

  • Herziene editie, met alle fiscale regels van 2024.
  • Van vorige edities zijn al 7.000 exemplaren verkocht.
  • Femke Hogema is dé expert op het gebied van financiën voor zelfstandig ondernemers.
Wis filter
  • Femke Hogema

    Femke Hogema

    Femke Hogema is eigenaar van Profit First Professionals en Healthy Finance. Ze inspireert ondernemers om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen en ze leidt boekhouders accountants en businessexperts op tot Winstadviseur / Profit First...
    Hogema H

Meer weten over Ondernemen & zzp? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Financiën voor zzp’ers en andere zelfstandig ondernemers - 2024 editie over Ondernemen & zzp en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...