Overtuigingskracht (e-book)

Overtuigingskracht (e-book)

Make an impact

Uitvoering
E-Book, 240 pagina's
Auteur
ISBN
9789462960343
Gepubliceerd
2016
€ 15,99

Wil jij ook uitgekozen worden voor die interessante opdrachten en projecten? Weten hoe je de aandacht op een positieve manier naar je toe kunt trekken? Wil jij krachtig en overtuigend overkomen tijdens vergaderingen en presentaties? Kortom: meer overtuigingskracht hebben en daarmee meer impact? Dan is dit boek voor jou!

In Overtuigingskracht biedt dr. Rob Yeung verschillende wetenschappelijke technieken die je helpen je overtuigingskracht te versterken en meer op te vallen om zo jezelf beter te verkopen. Gebaseerd op intensief onderzoek en inspirerende waargebeurde voorbeelden leert dit boek je hoe je je zelfvertrouwen vergroot, hoe je je lichaamstaal gebruikt en je woorden meer kracht kunt bijzetten om je impact te vergroten en daarmee nooit meer onopgemerkt te blijven.

Blijf niet onopgemerkt. Make an impact.

Wis filter
  • Rob Yeung

    Rob Yeung (op dit moment geen actieve boeken)

    Dr. Rob Yeung is toonaangevend psycholoog en expert op het gebied van zelfvertrouwen en presentatie vaardigheden. Bovendien is hij een veelgevraagd spreker op conferenties en universiteiten en heeft hij al meer dan 20 boeken geschreven....
    Yeung Y

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Overtuigingskracht (e-book) hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over Opvallen, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...