WerkMakers (e-book)

WerkMakers (e-book)

Van solliciteren naar werk creëren, van werkzoeker naar werkmaker

Uitvoering
E-Book , 112 pagina's
ISBN
9789462960534
Gepubliceerd
2017
van € 11,99 voor € 8,39 met couponcode

Ben je net of bijna afgestudeerd en heb je een taal, psychologie of communicatie gestudeerd? Dan staan werkgevers tegenwoordig niet meer voor jou in de rij. De nieuwe arbeidsmarkt is een stuk minder vriendelijk en oude zekerheden, zoals vaste contracten en banen voor het leven, zijn niet meer aan de orde. Maar betekent dit dat er geen werk is voor jou? Zeker niet!

Dit boek leert je hoe je van een werkzoeker een werkmáker wordt. Vergeet het oude denken over solliciteren, een net cv maken en stevige handdrukken geven; dit is de nieuwe werkelijkheid. WerkMakers laat je zien hoe je via concrete en praktische technieken als gedreven professional, freelancer of zzp'er toch een interessante baan weet te vinden of aantrekkelijke en goed betaalde klussen kunt binnenhalen. Zelfs als je dacht dat commercieel talent niet tot je kernkwaliteiten behoorde. Aan het werk!

  • Geschikt voor alle hbo’ers en academici die gemotiveerd hun studie hebben gevolgd en nu gemotiveerd de praktijk in willen.
  • Met vele concrete stappenplannen, do’s en don’ts, en praktische tips.
  • Geen opgeklopte verhalen, maar heldere technieken om werk te vinden dat matcht met jouw niveau en professionaliteit.
Wis filter
  • Henk Verhoeven

    Henk Verhoeven (op dit moment geen actieve boeken)

    Henk Verhoeven heeft twintig jaar ervaring als arbeids- en organisatiepsycholoog. Hij is docent toegepaste psychologie en co-auteur van Alles over werven en selecteren en Personeelsselectie en assessment ....
    Verhoeven V

Meer weten over Werk & loopbaan? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als WerkMakers (e-book) over Werk & loopbaan en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...