Slimmer omgaan met je lastige baas (e-book)

Slimmer omgaan met je lastige baas (e-book)

Tools voor minder bazenstress

Uitvoering
E-Book , 224 pagina's
ISBN
9789462960763
Gepubliceerd
2018
€ 15,99

Heb jij ook zo’n baas die slecht luistert, nooit tijd voor je heeft, behalve als je iets fout hebt gedaan in zijn ogen? Gaat hij tekeer tegen je ook al ligt de fout helemaal niet bij jou en krijg je nooit een complimentje na een bijzondere prestatie?

Grote kans dat je hierdoor met steeds meer tegenzin naar je werk gaat. Overspannenheid of een burn-out liggen op de loer. Wachten tot het vanzelf beter wordt, is niet de beste oplossing. Met dit boek ontdek je hoe het komt dat je zo’n moeite hebt met je baas, hoe je daar verandering in kunt brengen en ontwikkel je een ‘gebruiksaanwijzing’ voor een betere relatie met je baas. Je kunt direct zelf aan de slag met de vele praktische tips en oefeningen.

- Overzichtelijk boek met oefeningen en tests om je baas en jezelf beter te leren kennen.

- Veel praktische tools voor een betere werkrelatie met je baas.

- Je gaat weer met meer zelfvertrouwen en plezier naar je werk.

Wis filter
  • Jolanda Meijer

    Jolanda Meijer (op dit moment geen actieve boeken)

    Jolanda Meijer (ex-KLM) is gespecialiseerd in stressreductie en burn-outpreventie. In haar coachpraktijk De Ruimtewinner begeleidt ze mensen die uit balans zijn geraakt naar meer rust en ruimte voor zichzelf. Zij geeft bedrijfstrainingen gericht verbetering...
    Meijer M

Meer weten over Werk & loopbaan? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Slimmer omgaan met je lastige baas (e-book) over Werk & loopbaan en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...