Het leven, dat is pas topsport! (e-book)

Het leven, dat is pas topsport! (e-book)

In 7 stappen je zakelijke doelen realiseren zonder privé te verliezen

Uitvoering
E-Book, 176 pagina's
ISBN
9789462961487
Gepubliceerd
2020
€ 14,99

Ambitieuze doelen stellen kunnen veel mensen, maar die doelen op een energieke en relaxte manier behalen is een heel ander verhaal. Heb jij vaak excuses waarom je doelen voor de eindstreep sneuvelen? Of lukt het je alleen om te presteren als je je relatie, gezin en sociale leven op het allerlaagste pitje zet? Dan is dit boek van ex-topsporter Sanne van Paassen voor jou.

De wereldbekerwinnares veldrijden dacht dat ze aan topsport deed – tot ze haar succesvolle sportcarrière beëindigde en werk maakte van van haar missie om anderen te helpen om topprestaties te leveren. Toen kwam zij erachter dat het ‘gewone’ leven pas écht topsport is. Vanaf het moment dat ze de tools & technieken vanuit haar sportcarrière ging toepassen in het dagelijks leven, merkte ze dat ze meer energie kreeg en dat haar bedrijf succesvoller werd – moeiteloos en sneller dan verwacht. Ontdek hoe de Peak Performance Methode ook voor jou kan werken.

  • Overzichtelijk 7-stappenplan om zakelijk te winnen zonder privé te verliezen.
  • Met dit boek kom je letterlijk en figuurlijk in beweging.
  • Persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met tools uit de topsport van ex-wereldbekerkampioen veldrijden Sanne van Paassen.
Wis filter
  • Sanne van Paassen

    Sanne van Paassen

    Sanne van Paassen is Peak Performance Coach en ex-topsporter (wereldbekerwinnares veldrijden 2010/2011) en het is haar missie om ambitieuze mensen te helpen om vol energie succesvoller te zijn. Zij brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging door...
    Paassen P

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Het leven, dat is pas topsport! (e-book) hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over Ambitie, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...