ACE (e-book)

ACE (e-book)

Bereik je droomdoelen met een topsportmentaliteit

Uitvoering
E-Book , 176 pagina's
ISBN
9789462962057
Gepubliceerd
2023
€ 18,99

Wil jij weten wat er allemaal in jou zit en hoe je jezelf volledig in je kracht zet? Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan? Ben je écht all-in? Dit boek is alleen geschikt voor doorzetters, voor mensen die tegen een stootje kunnen. Het is beslist geen feel good story. Nee, dit boek is totaal anders. Het gaat over de moeilijkste weg durven bewandelen. Je gaat het jezelf erg lastig maken. Je zult je afvragen waarom je dit in hemelsnaam doet. Het antwoord is simpel: omdat je alleen zo je ultieme droomdoelen kunt realiseren!

In ACE coacht ex-topsporter Pauline Mulder je naar het hoogste level. Onder haar bezielende leiding ontwikkel je een ijzersterke topsportmentaliteit. Zodat jij, net als topsporters, het hoogst haalbare kunt bereiken en de beste versie van jezelf kunt worden. Dit boek leert je om kansen te creëren én te pakken. Het laat zien hoe je tegenslagen gebruikt om sterker te worden, lef te tonen. Pauline geeft je de allerbeste tips en trucs en gebruikt haar persoonlijke verhalen uit de topsport- en zakenwereld om je te empoweren.

Met dit boek heb je alles in handen om jouw wedstrijd te winnen. Game on!

> Een uitdagend boek over hoe je jouw droomdoelen realiseert met een topsportmentaliteit.

> Geschreven door een ex-toptennisser en succesvol ondernemer.

> Inclusief persoonlijke verhalen uit de topsportwereld en zakelijke ervaringen met BN’ers.

Wis filter
  • Pauline Mulder

    Pauline Mulder

    Pauline Mulder ex-topsporter (tennis) en succesvol ondernemer heeft een ongekende drang om iedere wedstrijd te winnen. Zij weet als geen ander wat het betekent om onder druk te presteren. Haar vechtlust en topsportmentaliteit hebben haar ver gebracht....
    Mulder M

Meer weten over Werk & loopbaan? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als ACE (e-book) over Werk & loopbaan en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...