Het pensioenkasteel

Het pensioenkasteel

Een rondgang door de twaalf kamers van een veelbelovend pensioen

Uitvoering
Hardcover, zwart-wit, 248 pagina's
Auteur
ISBN
9789462962125
Gepubliceerd
2023
€ 27,99

Met pensioen gaan betekent voor veel mensen het begin van een levensfase waarin niets meer hoeft en veel mag. Dat klinkt aanlokkelijk, maar is dat ook zo? ‘Het grote genieten’ en ‘het lekker rustig aandoen’ leiden in alle eerlijkheid maar al te vaak tot monotone en weinig uitdagende weken, maanden, jaren.

Wil je dat echt? Ben je niet eerder op zoek naar een meer intense en actieve invulling van je pensioentijd? Je hebt gemiddeld genomen meer levensjaren voor de boeg dan de vorige generaties die met pensioen gingen en met enig geluk ben je vaak nog behoorlijk fit en vitaal. En heb je het financieel goed op orde. Dus wat ga je doen als het werk naar de achtergrond verdwijnt? Hoe ga jij invulling geven aan de zee van tijd die voor je ligt?

Doe jezelf (en je partner) daarom een groot plezier en neem een bezoek aan het Pensioenkasteel. In dit boek vind je bruikbare adviezen, oefeningen en antwoorden op de vraag hoe jij van de derde fase van je leven een prachtige fase kunt maken. Cees Harmsen vergelijkt het pensioen meteen fraai kasteel en neemt je in zijn rol als gids mee op een rondgang door twaalf belangrijke kamers. Die rondleiding verandert je kijk op jouw pensioen voor altijd.

Wis filter
  • Cees Harmsen

    Cees Harmsen

    Cees Harmsen is expert op het gebied van persoonlijke effectiviteit. In de afgelopen jaren hebben duizenden jonge wetenschappers en managers geprofiteerd van zijn kennis en inzichten over het vormgeven van een succesvolle loopbaan en een gelukkig privéleven....
    Harmsen H

Meer weten over Werk & loopbaan? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Het pensioenkasteel over Werk & loopbaan en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over 57, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...