Michiel de Rond

Michiel de Rond

Michiel is van oorsprong programmeur en heeft in meer dan dertig jaar ruime en brede ervaring opgedaan in diverse programmeertalen waaronder C/C++, Java, Delphi, Ruby en C#. Daarnaast bevat zijn gereedschapskist uiteraard HTML, CSS, SQL, Web API’s en meer. De laatste twintig jaar is Michiel zich gaan specialiseren in het ontwerp en de ontwikkeling van complexe applicaties voor desktop, web en mobiel waarbij een ingewikkelde koppeling tussen systemen niet wordt geschuwd. Inmiddels mag Michiel zich expert in zijn vakgebied noemen.

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van software, is het vertalen van technische onderwerpen naar begrijpelijke taal een ware passie. Bij het geven van trainingen en het schrijven van boeken over software ontwikkeling is Michiel echt in zijn element. Door zijn pragmatische en no-nonsense aanpak weet hij onderwerpen duidelijk over te brengen.


Op dit moment zijn er van deze auteur geen titels leverbaar.


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Michiel de Rond geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Michiel de Rond op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden