Ondernemend adviseren

Ondernemend adviseren

Van vakprofessional naar businesspartner in het midden- en kleinbedrijf

Uitvoering
Boek, 304 pagina's
Auteur
ISBN
9789089651167
Gepubliceerd
2014
€ 39,99

Een volwaardige gesprekspartner zijn voor klanten en daarmee het verschil maken: iets wat iedere professional wil. Toch zijn ondernemers vaak niet onder de indruk van de professionals die op hun pad komen. Ze zijn technisch wellicht goed, maar in het contact weten ze niet de juiste snaar te raken. Waardoor hun optreden weinig impact heeft en de relatie onder spanning komt.

Dit handboek is bedoeld voor professionals die boven de massa willen uitstijgen. Door niet alleen hun eigen vakgebied uiterst serieus te nemen, maar – als de situatie daarom vraagt – ook de rol van bedrijfskundige, adviseur of ondernemer te vervullen. Door kennis te hebben van de business van hun klanten en vragen van ondernemers in een breder perspectief te plaatsen. Om zo met betere adviezen te kunnen komen. Van vakprofessional naar businesspartner.

Dit boek verschijnt onder redactie van Frank Kwakman, hoogleraar Professionals & Ondernemerschap aan Nyenrode Business Universiteit en kerndocent aan de Amsterdam School of Management Consulting. In zijn rol als adviseur, publicist, docent en onderzoeker helpt hij professionals hun businessmodel te herzien en daarmee waarde te creëren in de veranderende markt.

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Frank Kwakman

    Frank Kwakman

    Frank Kwakman is auteur organisatieadviseur en mededirecteur van e-Progress | Resultaat met talent. Leidinggeven aan jezelf is zijn 21e boek. Met zijn boeken nodigt hij je uit om in beweging te komen nieuwe kansen te zien en verborgen talenten te ontdekken....
    Kwakman K

Ondernemend adviseren

Voorwoord
Introductie
1
Ondernemen
2
Marketing en sales
3
Organisatieontwerp
4
Leiderschap
5
Familiebedrijven
6
Adviseren
7
Adviesproces
8
Adviesaanpak
9
Trusted advisor
10
Interventies
11
Ondernemerschap
12
Acquisitie
13
Relatiebeheer
14
Reputatie
15
Strategie
Over de auteurs