Het MerkMenu

Het MerkMenu

Zet in 11 stappen je organisatie onderscheidend op de kaart

Uitvoering
Boek, 176 pagina's
ISBN
9789089653017
Gepubliceerd
2015
€ 22,99

Elke organisatie weet dat zichtbaarheid cruciaal is. Maar hoe laat je de wereld zien wat jouw bedrijf of instelling uniek maakt? En hoe zorg je ervoor dat je een consistent beeld uitstraalt?

Met Het MerkMenu zet je in elf stappen je organisatie onderscheidend op de kaart. Dat doe je samen met de mensen die er werken − dat maakt Het MerkMenu zeer krachtig. Je start bij de identiteit en het imago. Want om je te onderscheiden, moet je eerst weten wat jou bijzonder maakt. Op basis daarvan ontwikkel je een creatief concept om te laten zien waar je staat. Door de uitvoering vervolgens te monitoren en zo nodig bij te stellen, zorg je ervoor dat je je communicatiedoelen behaalt en garandeer je dat je uitstraling blijft passen bij je identiteit. Dat smaakt naar meer!

- Gezond menu met ‘de schijf van vier’: onderzoek, ontwikkeling, uitvoering en monitoring.

- Boordevol praktische opdrachten om met je MerkTeam uit te voeren.

- Geschikt voor grote en kleine organisaties, profit en non-profit.

Paul Kruijssen is merk- en identiteitbouwer. Hij haalt het beste uit mensen en organisaties met zijn bureau P Projects, Mensen maken het Merk (sinds 1988). Zijn werkzaamheden liggen op het vlak van consultancy, concept en creatie. Ook is hij freelance docent in het hoger beroepsonderwijs.

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Paul Kruijssen

    Paul Kruijssen is merk- en identiteitbouwer. Hij haalt het beste uit mensen en organisaties met zijn bureau P Projects Mensen maken het Merk (sinds 1988). Zijn werkzaamheden liggen op het vlak van consultancy concept en creatie. Ook is hij freelance docent...
    Kruijssen K

Het MerkMenu

Inleiding
1
Identiteit
2
Imago
3
Communicatie met je mensen
4
Communicatiemiddelen
5
Visie en focus
6
Creatief concept
7
Structuur in de communicatie
8
De middelen
9
De mensen maken het merk
10
Monitoren
11
Evalueren
Over de auteur
Gebruikte inspiratiebronnen